Van Gogh Nationaal Park zoekt jou!

23-12-2021
672 keer bekeken

Ben jij de ondernemer die het landschap van de toekomst, boeren en consumenten met elkaar verbindt? Van Gogh Nationaal Park is op zoek naar een ondernemer voor een nieuw label dat met streekproducten 15.000 hectare Brabants landschap verbetert.

Dit is jouw kans!

Van Gogh Nationaal Park is op zoek naar een ondernemer voor een nieuw te creëren landschapslabel. Het label gaat streekproducten en landschapsontwikkeling met elkaar verbinden, zodanig dat duurzaam producerende boeren binnen het gebied van Van Gogh Nationaal Park een betere prijs krijgen voor hun producten. De beoogd ondernemer krijgt de ruimte om de komende jaren met Brabants Bodem het idee stapsgewijs door te ontwikkelen tot een volwaardig label. Als je samen met andere personen deze uitdaging aan wilt gaan is dat zeker mogelijk.

Gezocht!

We zoeken daarom een non-conformistische ondernemer - of een groep van ondernemers - met verbeeldingskracht, een durfal net zoals Van Gogh was. Een ondernemer die durft te experimenteren, liefde heeft voor het landschap en samen met anderen de vertaalslag van agrarische productie naar de consument weet te maken. 

Gaat jouw ondernemershart hier sneller van kloppen? Mooi! We vertellen je graag meer over ons plan voor het landschap van de toekomst, de boeren in ons Nationaal Park en de consumenten die wij met hun productie kunnen verblijden. En dan met name dat jíj deze drie waardevolle doelgroepen mag verbinden. 

Het is aan jou

  • Ga je voor een nieuw keurmerk of werk je samen met bestaande keurmerken?

  • Wil je in het schap van de supermarkt terechtkomen of zie je meer kansen in andere, wellicht nieuwe (online) verkoopkanalen waar de producten te verkrijgen zijn? 

Genoeg mogelijkheden. Het is aan jou. Ontwikkel een visie, maak een globaal plan en maak van jouw droom de onze. Samen gaan we voor creatief, vernieuwend, uitdagend en inspirerend. 

Meer weten? Kijk op de website:

https://www.vangoghnationalpark.com/landschapslabel

Van Gogh Nationaal Park - Landschapslabel

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen