Dutch Food Week 2022: oproep aan Brabantse partners

31-05-2022
1800 keer bekeken

Provincie Noord-Brabant is in 2022 lead partner van Dutch Food Week. Hier in Brabant hebben we op het gebied van food heel veel in huis, en dat willen we graag aan Nederland laten zien. Wij roepen Brabantse partners dan ook op activiteiten te organiseren.

Van 8 tot en met 15 oktober geven meer dan 200 organisaties in heel Nederland het publiek de kans om een kijkje te nemen in de wereld van agrifood. Het thema dit jaar is: ‘Aan tafel!’. Gezondheid, duurzaamheid en een goed leven staan centraal. Bij uitstek thema’s die passen bij Brabant.

Brabant heeft veel in huis

De Dutch Food Week is méér dan alleen die ene week in oktober: het hele jaar door worden er activiteiten georganiseerd. Hier in Brabant hebben we op het gebied van food heel veel in huis, en dat willen we graag aan Nederland laten zien.

Oproep aan partners

Daarom roepen wij Brabantse partners op om samen met ons activiteiten te organiseren in het kader van de Dutch Food Week. Wij denken graag mee en helpen u vooruit met ons netwerk en onze kennis. Doe mee! We zetten flink in op communicatie, ook voor uw activiteit, want we willen een groot publiek bereiken.

Meld hier uw activiteit aan

Afbeeldingen

Provincie Noord-Brabant en Dutch Food Week

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen