De Innovatiemarkt: vraag en aanbod van stalinnovaties

01-03-2022
876 keer bekeken

Het netwerk van de taskforce kent inmiddels een vraagkant van veehouders en aanbodkant van ontwikkelaars. Om deze met elkaar te verbinden is er nu een online innovatiemarkt waarin beiden elkaar kunnen vinden.

Als Taskforce Toekomstbestendige Stallen willen we graag helpen om innovaties verder te brengen, zowel bij de veehouder als de ontwikkelaar. De laatste jaren komen er steeds meer stalinnovaties beschikbaar. Diverse bedrijven hebben slimme oplossingen ontwikkeld voor een deel van de problematiek. Ook steeds meer veehouders zijn bezig met hun toekomst en op zoek naar een stalsysteem dat past bij hun plannen en doelen.

Hoe werkt het?

Ben je op zoek naar een bestaand stalsysteem, bied je op jouw bedrijf een testlocatie aan of zoek je er? Heb je een idee of wil je aanhaken op een lopende innovatie? Op de online innovatiemarkt kun je als veehouder of ontwikkelaar zoeken en gevonden worden. Je kunt door middel van jouw profiel gevonden worden met jouw aanbod of vraag. Ook kun je zoeken naar innovators en veehouders die zich bezighouden met verschillende expertises, ontwikkelingen en innovaties. 

Ga direct aan de slag en maak eenvoudig een profiel aan

Stap 1. Maak een account aan
Stap 2. Log in met je aangemaakte account
Stap 3. Voeg via de groene button +profiel toevoegen je profiel toe
Stap 4. Meer uitleg nodig? Lees onze uitleg over het toevoegen van een profiel

GA DIRECT NAAR DE INNOVATIEMARKT EN MAAK EEN PROFIEL AAN

Vragen? Stuur dan een mail naar: toekomstbestendigestallen@fme.nl.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen