Webinar voor gemeenten: doe mee met Dutch Food Week!

08-06-2022
489 keer bekeken

Op maandag 27 juni organiseren wij een webinar over de kansen van Dutch Food Week voor gemeenten. We delen praktijkvoorbeelden en geven concrete tips over de invulling van Dutch Food Week. Dit doen we samen met Bert van Wanrooij (Dutch Food Week) en Albertien Perdok (Gemeente Altena).

Doe als gemeente mee met Dutch Food Week!

Brabant is een slimme provincie, die vooroploopt in het duurzaam produceren van gezonde voeding van hoge kwaliteit, in vernieuwende techniek én in betrokkenheid tussen boeren en inwoners. Dat willen we graag aan een groot publiek laten zien. Daarom is de provincie Brabant in 2022 lead partner van Dutch Food Week: dé landelijke campagneweek die in het teken staat van ons voedsel van vandaag en morgen. En laten wij als Brabant daar nu net groot in zijn. Dat willen we laten zien, tijdens Dutch Food Week (tussen 8 en 15 oktober)! Wij willen onze partners, waaronder jullie als gemeenten, helpen om Dutch Food Week voor jouw gemeente vorm te geven.

Tijdens de webinar delen we praktijkvoorbeelden en geven we concrete tips over de invulling van Dutch Food Week in jouw gemeente. We organiseren het webinar samen met Dutch Food Week (Bert van Wanrooij) en gemeente Altena (Albertien Perdok), een gemeente die in 2021 zeer actief is geweest tijdens Dutch Food Week en kan vertellen wat dit voor Altena en haar ondernemers heeft opgeleverd.

Het webinar vindt plaats op:

Maandag 27 juni van 15.00 tot 16.00 uur

Het programma op hoofdlijnen:

 • Welkom namens Provincie Noord-Brabant
  Door Manon Ensink, Woordvoerder gedeputeerde Elies Lemkes-Straver
 • Uitleg over Dutch Food Week
  Door Bert van Wanrooij, directeur Dutch Food Week
 • Dutch Food Week in 2021 in de gemeente Altena
  Door Albertien Perdok, Opgavemanager Circulair Voedselsysteem gemeente Altena
 • Welke ondersteuning mag je verwachten van de provincie en Dutch Food Week?|
  Manon Ensink en Bert van Wanrooij

Ter inspiratie:

Wil je meer weten over Dutch Food Week en het podium dat door de provincie geboden wordt? Bekijk dan deze pagina van de provincie of www.dutchfoodweek.nl. Laat je inspireren door de video hieronder of bekijk de infographic.  

Aanmelden:

We zien je graag (virtueel) op maandag 27 juni aanstaande. Aanmelden kan door een email te sturen naar dutchfoodweek@brabant.nl.

Dutch Food Week 2022 in Brabant

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen