Food Tech Brainport opent haar deuren op 15 oktober

20-09-2022
620 keer bekeken

Food Tech Brainport is de plek in Helmond waar innovatieve voedselverwerkingstechnologieën in de praktijk worden getest, getoetst en ingezet door ondernemers in food (van startup tot corporate). Deze voedselverwerkingsfabriek van de toekomst opent op zaterdag 15 oktober haar deuren.

Er zijn verschillende bedrijven gehuisvest in het pand van Food Tech Brainport. Van een startup die van reststromen van oesterzwammen hamburgers en bitterballen maakt, tot een bedrijf dat verse sappen langer houdbaar maakt met behulp van een innovatieve technologie.

Op zaterdag 15 oktober, van 10.00 uur tot 16.00 uur kun je (letterlijk) een kijkje in de keuken nemen van deze bedrijven. Je kunt kennismaken met het voedsel van de toekomst, en ontdekt de voedselverwerkingsprocessen van de toekomst. Je bent van harte welkom en hoeft je niet vooraf aan te melden. Het adres is Scheepsboulevard 3, op de Groene Campus in Helmond. 

Over Food Tech Brainport

Zonder verspilling, gezonde voeding voor iedereen. Dat is de missie van Food Tech Brainport. Met haar netwerk van technology providers, voedselverwerkende bedrijven en onderzoeks- en onderwijsinstellingen werken zij iedere dag aan een toekomstbestendige voedingsindustrie. Food Tech Brainport verbindt de voedselverwerkende industrie aan innovatieve technologieën, talent, onderzoek, en kapitaal. Food Tech Brainport legt de focus op drie thema's: ingredienten uit plantaardige stromen, handsfree voedsel verwerken en langer vers voedsel.

Meer informatie vind je op www.foodtechbrainport.com.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen