Inschrijving JUMP Dream Accelerator geopend

02-06-2023
1149 keer bekeken

JUMP is dé kickstart en accelerator voor de realisatie van dromen, ideeën, oplossingen en uitdagingen voor een ander voedselsysteem. Het programma is voor professionals, ondernemers en studenten uit heel Nederland met de wens om het huidige voedselsysteem eerlijker en beter te maken.

De Provincie Noord-Brabant steunt dit talentontwikkelingsprogramma voor voedselveranderaars.

Programma

Het programma start in november en stoomt jonge voedselveranderaars in een periode van zeven maanden klaar om hun (agrifood)dromen waar te maken. Tijdens dit programma stellen de deelnemers doelen, gaan ze grenzen verkennen en leren ze om nóg verder te gaan. Er staat een groot netwerk klaar om deze voedselveranderaars te helpen om hun (agrifood)droom te verwezenlijken.

JUMP: voor wie & wat?

JUMP is er voor voedselveranderaars uit heel Nederland – professionals, ondernemers en/of studenten onder de 35. In het kosteloze programma JUMP krijgen JUMPers voor een periode van ruim 7 maanden een eigen coach en mentor, toegang tot een inspirerend netwerk, podium bij de Food Inspiration Days 2024, workshops, inspiratiesessies en netwerksessies in 9 JUMP-dagen en een volledig verzorgde Food Bootcamp.

In 2020 ging JUMP als pilot van start. In de laatste editie (2022/2023) waren Giel Bongers, Silke van Boxtel, Wendy Luong, Lucki Pijpers, Maaike van Rennes en Nele Vandeneede onze JUMPers.

De partners van JUMP zijn AgriFood Capital, HAS green academy, Sligro, Stichting Goeie Grutten, Provincie Noord-Brabant en Rabobank.

Inschrijving geopend: ken jij of ben jij die voedselveranderaar?

Droom jij ook van een duurzaam voedselsysteem, goed voor mens, dier en planeet? Wil jij 7 maanden lang begeleiding door experts om het beste uit jezelf en je plannen te halen? Informeer over de mogelijkheden om deel te nemen bij Monique de Wit (projectleider JUMP) via m.dewit@agrifoodcapital.nl.

Ambitie Provincie

Talentontwikkelingsprogramma JUMP draagt bij aan de ambities van de provincie voor de landbouw- en voedselketen van morgen, zoals beschreven in het beleidskader Landbouw en Voedsel 2030. Daarbij stelt de provincie zich onder andere ten doel dat de Brabantse landbouw- en voedselproductie in 2030 gemeenschapsinclusief is. Met JUMP wil de provincie er samen met partners voor zorgen dat de landbouw- en voedselketen actief bijdraagt aan een gezonde leefomgeving en ruimtelijke kwaliteit. Zodat de Brabanders de landbouw- en voedselsector waarderen en zij zich daarmee verbonden voelen.

Afbeeldingen

Dit is JUMP

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen