We laten deelnemers zelf ervaren wat er allemaal komt kijken bij ons dagelijks eten.
Wat:
|
‘Brabant van Boer tot Bord’ bustour
|
Waar:
|
Vertrek vanaf het Provinciehuis in ’s-Hertogenbosch
|
Wanneer:
|
Zaterdag 14 oktober 2023, 9.00 - 17.30 uur
|
Tijdens de tour laten we zien waar Brabant groot in is op het gebied van landbouw en voedsel. Met een bus met professionele relaties, (social media) pers en geïnteresseerde Brabanders bezoeken we Brabant van Boer tot Bord.
We rijden door heel Brabant en maken vier stops, waar we vaak letterlijk proeven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van agrifood. Deelnemers krijgen een kijkje achter de schermen van mooie Brabantse Agrifood pioniers. Marc Oudenhoven, gedeputeerde Agrarische ontwikkeling en bestuurlijke samenwerking, is de gastheer.
Programma
We maken een bustour door Brabant, van boer tot bord. We stappen op bij het Provinciehuis in Den Bosch en brengen als eerste een bezoek aan inspiratiebedrijf De Waaistap in Heeswijk-Dinther. Daarna reizen we door naar Trayplant, brengen een bezoek aan startup BeefyGreen in Helmond en bezoeken als laatste Dutch Food Week activiteit ‘Brabant Smaakt’ in Eindhoven. Daarna rijden we terug naar het Provinciehuis in Den Bosch.
Naar Dutch Food Week in Brabant