Biokennisweek

Begin

16-01-2023 om 00:00

Einde

20-01-2023 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online en in Brabanthallen in Den Bosch

De Biokennisweek is de online en live ontmoetingsplek voor innovatieve ondernemers met een groen hart. Van 16 januari t/m donderdag 19 januari 2023 brengt Bionext alle schakels van de biologische sector bij elkaar voor een interactief programma. De eerste twee dagen zijn gericht op online kennis delen d.m.v. online webinars. De twee dagen erna komt de hele biologisch sector samen op de Biobeurs in de Brabanthallen in Den Bosch.

Tijdens de Biobeurs, op 18 januari, organiseert de provincie Noord-Brabant het Symposium Biologisch in Brabant. Lees meer en meld je aan.

Ambitie Provincie

Provincie Noord-Brabant is partner van de Biokennisweek 2023, omdat deze bijdraagt aan de ambities van de provincie voor de landbouw- en voedselketen van morgen, zoals beschreven in het beleidskader Landbouw en Voedsel 2030. Daarbij stelt de provincie zich onder andere ten doel dat in 2030 15% van de landbouwgrond wordt benut door biologische boeren. De provincie wil de overstap van agrarische ondernemers naar biologische landbouw stimuleren. Ook de afzet van biologische producten bij de consument moet in hetzelfde tempo meegroeien.

Neem vrijblijvend contact op met een bio-adviseur, laat je inspireren door de biologische inspiratiebedrijven, blijf op de hoogte door je aan te melden voor de nieuwsbrief Landbouw en Voedsel Brabant of lees hier het laatste bio-nieuws van de provincie Noord-Brabant.

Cookie-instellingen