Symposium Biologisch in Brabant

Begin

18-01-2023 om 09:00

Einde

18-01-2023 om 13:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Tijdens de Biokennisweek vindt op woensdag 18 januari 2023 het symposium Biologisch in Brabant plaats. Tijdens dit symposium wordt de Intentieverklaring Biologische & Lokale bedrijfscatering ondertekend.

Symposium Biologisch in Brabant

Tijdens dit symposium zal minister Adema van LNV het Nationaal strategisch actieplan biologische productie en consumptie toelichten. Tevens worden de eerste concrete handvatten gegeven voor de overstap naar een meer biologische en lokale catering. Met best practices, informatie over inkoop en aanbestedingen, hobbels en de manier om deze te nemen, bewezen voordelen. Kortom veel gelegenheid om ervaring en kennis op te doen en uit te wisselen. Een onderdeel van het symposium is het ondertekenen van de Intentieovereenkomst Biologische & Lokale bedrijfscatering door bedrijven. Lees in dit bericht meer.

Het programma met o.a. minister Adema en Diederik Samsom vanuit de Europese Unie is bekend, bekijk hier de actuele versie. Het symposium vindt plaats tijdens de Biobeurs in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.

Naar het programma

Inschrijven kan via onderstaande button. Bij deelname aan dit symposium is het tevens mogelijk om kosteloos toegang te krijgen tot de Biobeurs.

Aanmelden symposium

Biokennisweek

De Biokennisweek is de online en fysieke ontmoetingsplek voor ondernemers die hun bedrijf verder willen brengen met biokennis en inspiratie. Er is enorme animo voor de Biokennisweek 2023 en dat kan maar één ding betekenen: de sector staat te popelen om weer online kennis te delen én elkaar te ontmoeten op de Biobeurs. Er is een groot Italiaans paviljoen en het Techplein wordt dit jaar gesponsord door de provincie Noord-Brabant. Naast thematours is er natuurlijk ook veel te proeven en te netwerken. En de catering in de Brabanthallen? Die is natuurlijk biologisch… Ook de Bossche bollen!

Cookie-instellingen