FoodUp Brabant

FoodUp Brabant is onderdeel van de provincie Noord-Brabant. Wij werken aan een robuust voedselsysteem, waarin gezond, eerlijk en lekker voedsel centraal staat. Voedsel dat goed is voor mens, dier en omgeving én een eerlijke prijs oplevert voor de boer. Onze speerpunten daarbij zijn het verbinden van boeren en burgers, nieuwe verdienmodellen en het betrekken van onderwijs en jongeren.

 

Nieuws

{"tabBasic":{"type":"items","title":"Nieuws","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"197247"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"dateType":"classic","showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Meer FoodUp Brabant - nieuws >

 

 

 

FoodUp Brabant bestaat uit mensen die mee bouwen aan een robuust voedselsysteem.’

 

 

 

 

Bezig met nieuwe verdienmodellen voor landbouw of met voedsel als verbindend element tussen boeren en burgers? We zijn altijd geïnteresseerd in inspirerende ideeën, vooral om te kijken of we deze samen verder kunnen helpen!

CONTACT > 

 

 

 

 
Cookie-instellingen